FI   EN   RU

MAJOITU MUKAVASTI

Varaa lomahuoneisto, mökki tai aitta? Meillä voit majoittua myös teltassa tai matkailuautossa.
VARAA NYT

MAJOITU MUKAVASTI!


Huhtiniemen leirintäalue on luonnonläheinen ja kaunis leirintäalue Saimaan rannalla. 10 hehtaarin alueella on leirintämökkejä, matkailuajoneuvo- ja telttapaikkoja sekä muutama lomahuoneisto. Asiakkaiden käytössä on huoltorakennuksia, keittiöitä, grillipaikkoja sekä monia muita palveluita. Alueella on myös oma uimaranta ja saunoja. Vastaanotto sijaitsee pääportilla. Rakennuksen yhteydessä on myös anniskeluoikeuksilla varustettu kahvila ja terassi.
Lomahuoneistot
Alueellamme on kaksi viihtyisää lomahuoneistoa, jotka vastaavat vaativammankin asiakkaan tarpeisiin. Huoneistoissa on omat wc:t, suihkut ja keittiöt. Molemmat huoneistot soveltuvat 5 henkilölle. Katso lisätiedot alta.
mökit ja aitat
Viihtyisiä mökkejä ja pieniä aittoja sijaitsee ympäri leirintäaluettamme. Meillä on yhteensä 33 neljän hengen leirintämökkiä ja 4 kahden hengen aittaa. WC:t, suihkut ja keittiöt sijaitsevat alueen yleisissä huoltorakennuksissa. Katso lisätiedot alta.
Telttapaikat
Alueellamme on laajat nurmikentät, jotka sopivat hyvin telttailulle. Mahtavat maisemat Saimaalle, keskeinen sijainti sekä erinomaiset palvelut takaavat elämyksellisen telttailukokemuksen juuri sinulle. Katso aluekartamme alta.
Matkailuajoneuvot
Alueella on 80 sähkötolppapaikkaa ja lukuisia sähköttömiä paikkoja. Laajat nurmikentät mahdollistavat isommankin yksikön parkkeeraamisen vaivattomasti. Emme varaa kiinteitä paikkoja – meillä sopivan paikan saa valita vapaasti.

CAMPING IS LOVE!


7 + 6 =

© Huhtiniemi Camping 2017 | Design by Breezy