FI   EN   RU

PALVELUT JA AKTIVITEETIT

Alueellamme ja sen välittömässä läheisyydessä on runsaasti erilaisia palveluita ja aktiviteetteja.
KATSO ALUEKARTTA

Palvelut ja aktiviteetit


Huhtiniemen leirintäalue tarjoaa monipuolisia palveluita asiakkailleen. Alueella on kolme huoltorakennusta, kaksi keittiötä, grillipaikkoja, saunatilat, oma uimaranta ja lisäksi myös oma asiakaspesula. Alueella on jätehuolto, kemiallisen wc:n tyhjennys mahdollisuus sekä myös vesipisteitä. Alueella myös oma lähde, josta voi hakea raikasta juomavettä kellonympäri. Alle on myös listattu lisää palveluita ja aktiviteettejä, joita ei myöskään kannata unohtaa.

MINIGOLF

Leirintäalueen portilla sijaisee mukavan haastava 18-reikäinen minigolfrata. Aktiviteetin parissa viihtyvät niin nuoret kuin vanhatkin.

Kahvila & terassi

Vastaanottomme yhteydessä on pieni kahvila ja terassi. Terassilla voi nauttia aurinkoisista kesäpäivistä raikkaiden juomien ja pienten purtavien äärellä.

Oma rantasauna

Saimaan rannassa sijaitsevassa saunarakennuksessa on kolme erikokoista saunaa ja viihtyisä takkahuone. Varaus vastaanotosta.

Ilmainen WiFi

Vastaanoton välittömässä läheisyydessä on asiakkaille ilmainen WiFi-verkko, joka toimii myös lomahuoneistoissa. Tunnukset vastaanotosta.

Grillaus

Leirintäalueella on monia grillauspaikkoja, joissa valmistuu maukkaat grilliherkut. Osa grillipaikoista on katettuja ja polttopuita on myös alueella.

venevuokra

Vastaanotosta on mahdollisuus vuokrata soutuveneitä, joko tunniksi tai vaikka koko päiväksi. Veneillä pääsee tutustumaan Saimaaseen ja sen kauniisiin maisemiin.

Pyörävuokra

Vuokraamme myös polkupyöriä, joilla pääsee kätevästi käymään esimerkiksi satamassa tai tutustumaan moniin Lappeenrannan kauniisiin nähtävyyksiin.

risteilyt

Lappeenrannasta pääsee todella kätevästi viisumivapaalle risteilylle Viipuriin. Osta karavaanaripaketti ja nauti minilomasta Lappeenrannassa ja Viipurissa.

CAMPING IS LOVE!


9 + 5 =

Huhtiniemi Camping

Huhtiniemi Camping

Kuusimäenkatu 16 53810 Lappeenranta

© Huhtiniemi Camping 2017 | Design by Breezy